Popularne profile
Zobacz więcej profili
язык (RUS)
мова (UKR)
Скажіть будь ласка, хто перетинав вчора-сьогодні кордон з Польщі в Україну. На своєму авто. Зараз великі черги? На якому кордоні проходили? Дякую
Вітаю! Падскажіть будь-ласка. В’їхав на початку березня по українському паспорту, закордонного не маю. Отримав песель, але не влаштувся на роботу. Статуса біжанця не маю. Перебув у лікарні, але не ...
В городе Вроцлав проводятся курсы для людей, которые хотят получить квалификацию оператора вилочного погрузчика. Каждый из участников курса получает необходимые теоретические знания и проходит курс ...
Добрий день, заїхала 04.04 в Польшу по внутрішньому українському паспорту. Чи можу я по ньому виїхати в Україну або потрібно робити якісь документи. Дякую
Доброго дня. Підкажіть, на яких сайтах можна перевірити чи використовувати профіль зауфани? Дякую
Шукаю підробіток в Скавіні масажистом . В Україні працював масажистом в своїй масажній студії із 2017 року . В 2016 році закінчив курси масажу в Києві «Massage club education” . Володію такими ...
Ищу подработок в Скавине .В Украине работала мастером маникюра , в собственном салоне . К сожалению весь материал и оборудование осталось там . Viber номер: +380635807506 Польский номер : 889 076 ...
Добрый день. Есть тут люди с которыми можно проконсультироваться по поводу подачи Пит 11?
Доброго дня. Ми приїхали з Харкова 10 березня. Оформили песелі та подали документи на отримання фінансової допомоги. Досі нічого не отримали. Волонтерів немає. Проблема в тому що чоловік ...
Доброго дня, оформляв ПІТ, гроші прийшли на пошту у Польші. Я не в Польші. Як зробити шоб гроші перекинули банківський рахунок???
Доброго дня. Підкажіть будь ласка де можна в Сосновіце винайняти житло? Терміново
Доброго дня. Чи може хтось проконсультувати щодо мого питання? Приїхала з сином до Польші 9 травня2022р, зробила песель , банківський рахунок та оформила виплати. 500+ і 300. Зараз вирішила ...
Доброго дня. На даний момент цікавлять такі запитання, можливо хтось може допомогти. 1. Приїхала в Польщу після 24.02, зробила песель і отримала виплату 300зл. Я можу виїхати в іншу країну, ...
Доброго дня! Таке питання чи можливо анулювати польську візу робочу в іншій країні європейського союзу в посольстві Польщі? Дуже дякую за відповідь
‼️АКЦІЯ‼️350zl‼️ Дівчата!!! Зараз діють знижки на афронаращування (безпечно для волосся) Для додаткової інформації прошу писати в особисті повідомлення ️ Для перегляду робіт, можете перейти за ...
Предлогаем сотруднечество кадровым и рекрутинговым агентствам Грузии и Молдовы для трудоустройства Ваших граждан на вакансии в Польше! +380674008718 - Александр ( Вайбер, Ватсап, Телеграмм)
Добрый день. Как зарегистрировать женщину пенсионерку из Украины в Польше(65лет). Есть какие-то соцвыплаты для пожилых людей, или есть какая-то работа облегченая для них.
Чи можна залишитися при даних обставинах в Польщі чи обовязково треба виїжджати щоб не отримати депортацію?
Доброго дня. Підкажіть, хто подавався на карту побуту в Бидгощу, чи реально зареєструватися на подачу через інтернет? Я вільну дату шукаю вже тиждень, і безрезультатно
Доброго дня. Є варіант нескладного заробітку у Польщі на короткий термін. Всіх, хто цікавиться, прошу написати на пошту irinadrymanova@gmail.com
Доброго дня, позбавили прав в Україні, чи можу я зробити нові в польщі, без повернення український прав?
Пам*ятайте, що біженці можуть працювати без освядчень і зезволень і мають такі самі права як поляки. Звичайно, статус біженця повинен бути оформлений. Зараз працюють і мають прийняти у найближчі дні ...
У чоловіка є карта поляка,прости кордон зараз можна??
Ми з друзями подорожуємо Польщею, зараз а Щецині і хочемо заїхати подивитись історичні місця в Берліні на власному авто, чи можемо ми це зробити знаходячись на очікуванні карти побуту, ми знаємо що ...
Який формуляр вибрати у е-пітах для заповнення на підставі PIT-11/IFT-1R?
Доброго вечора. Чекаю на карту побиту. Віза закінчилася 31 грудня 2021 року. Чи можу я змінити працедавця і що для цього необхідно?
Доброго дня, можливо хтось знає де можна знайти роботу/підробіток в Варшаві на ~10 днів?
Складаючи декларацію ПІТ 37 за 2021 рік, які пільги можна повернути? - Податкова пільга в Інтернеті – її можна утримувати лише протягом двох років поспіль, максимальна сума не може перевищувати 760 ...
Здравствуйте формучане ) Хотел бы поделится опытом, как мы с друзьями в Польше трудоустраивались, возможно кому то будет полезно. В общем все началось с того что начали искать агенства по ...
ЗУС почав приймати заяви 500+ на період виплат від 01.06.2022 до 31.05.2023 року. В цьому році треба пам*ятати, щоб не прогавити термін остатнього дня складання заяв - а це 30.06.2022, тому що не ...
Доброго дня,спільнота. Маю таке питання:як дізнатися,чи анульовано запрошення по працевлаштуванню?Рекрутер не відповідає,а в уженд не можу звернутися особисто,бо знаходжуся в Україні.
Якщо декларація складена в електронному вигляді, то банківський переказ або поштове переказ надійде до платників податків максимум за 45 днів. Декларація складена у паперовій формі - повернення до ...
Вже від 15 лютого можна складати ПІТ 37 за 2021. Термін складання декларацій триватиме до 30 квітня 2022 року.
Коли буде працювати Вінницький округ?
Здравствуйте!Подскажите что делать ,получила загранпаспорт с новой фамилией,зазволение на девичьей фамилиЕ теперь мне нужно с этим документом открыть визу. Что мне делать,откроют мне визу или нет?
Всім хто є в Польщі або має карту єврропейського банку. Пропоную додатковий заробіток по реферальній програмі. Все що потрібно це кредитна/дебетов карта європейського банку і 15 хвилин вільного ...
Доброго дня. Цікавить чи є в Варшаві колективи або школи вивчення українського народного танцю? Можливо для української діаспори?
Доброго дня. При поверненні в Україну не показав Карту Побиту на кордоні, а тільки закордонний паспорт. Тепер (за пів року) хочу їхати знов до Польщі. Чи можу їхати по цій карті?
Добрый день. Получила вторую карту - побыту. Она прикреплена к мужу. на данный момент у меня меняется семейное положение (развелись). Мне нужно подавать на новую карту или можно жить по этой до ...
Підкажіть будь ласка, чи можна зараз дітям перетинати кордон з біометричним паспортом без візи
Бажаєте отримати вичерпну та конкретну інформацію про особливості працевлаштування в Польщі, зверніться у агенцію «Віза Про». Порада з власного досвіду. Консультанти надають професійний супровід від ...
Влада Польщі зробила простішу процедуру з працевлаштування для іноземців, оформити карту побуту тепер теж буде не так складно, як раніше. Термін дії дозвільних документів для роботи у Польщі ...
Здравствуйте, у меня вопрос. Я получил повестку из прокуратуры в Польше, вообще не понимаю что происходит. Может быть кто-то из вас сталкивался с такой проблемой Подскажите пожалуйста !!!!
Хто приїздив до Польщі в 2022 році?
Доброго дня. Цього року роботодавець надав мені документ IFT -1/ IFT- 1 R. В ньому зазначається скільки було стягнуто з мене податку ( якщо я не помиляюсь). Але мені в той час ще не було 26 років. По ...
Привіт всім. Підкажіть, мені потрібно анулювати запрошення від роботодавця. Мені необхідно їхати саме в цей Ужбен який мені його видавав, чи можна по місту перебуванню?
Всем привет, я думаю что не одну меня интересует вопрос как уехать с собакой в Польшу. Какие нужны документы, прививки (сколько подготовка занимает времени?) Какая ситуация на данный момент там с ...
Ищу подработку срочно, только Вроцлав
Хто може зловити чергу на подачу документів по карті побуту? Warszawa
Кто в курсе-сколько времени нужно ждать сейчас в Украине на польскую визу? Благодарю.
Хто може зловити дату на online резервацію візиту для подачі на карту побуту, Warszawa
Здравствуйте, подскажите, хочу работать в Польше на фрилансе из дома. Возможно ли оформить что то типа фоп, как самозанятый и платить налоги или обязательно устраиваться на какую то Фирсу, что бы ...
Добрый день, кто знает подтверждённую информацию на сегодняшний день. 1) Какое количество медикаментов одного наименования можно провезти с собой в Польшу? У меня ситуация что я около полугода ...
Количество людей, которые хотят остаться в Польше постоянно растёт. Соответственно, каждый из них рано или поздно задумывается о собственном жилье. Конечно есть индивидуальные детали и условия, но ...
Ребят есть ли способы выехать из Польши в Украину без депортации с большой просрочк ой(3 года),к когда началась эпидемия уж был нелегально, слышал есть способы выехать через другую страну или может ...