язык (RUS)
мова (UKR)
Привіт! Шукаєте курс польської мови ( А1-В1) для своєї дитини? Не знаєте з чого розпочати? Вам сюди! Матеріал подається у цікавій формі так як для діток, так і для підлітків. Повторюємо стільки разів ...
Хто знає де українцям допомагають вивчити польську мову
Buy Cow /Ox Gallstone Available On Stock Now @ (WhatsApp: +237673528224) DESCRIPTION -Full substance, -100% machine flayed -No ticks, no scratches, no humps -Size: 32 to 40 sq. ft. -Average ...
Вітаю! Чи є хтось із Закопаного? Чи є тут можливість знайти курси польської мови для Українців? Порадьте, будь ласка, як можна найшвидше її вивчити, знаходячись саме у Закопаному? Може якісь ...
2-Й УРОК УЖЕ НА КАНАЛІ Уроки польської мови на Youtube для початківців ( під кожним відео доступний конспект уроку і домашнє завдання) Усе БЕЗКОШТОВНО Посилання на 2-й урок --> ...
Цікавлять курси польської мови з нуля до В2, але щоб викладачі були носіями мови і курси були заточені під успішну здачу сертифікаційного державного екзамену. Підкажіть може хто вчився.
Привіт! Ми пропонуємо заняття з польської мови для кожного! Для майбутніх студентів, учнів та дорослих! Плануєте вступати до вузу у Польщі? А може виїжджаєте на роботу за кордон? А може Ви ...
Чи можете допомогти, незнаю як вірно написати речення 1.sądzę twój tata przesadza 2. trzeba znać że włosi zwykle są bardziej rozmowni niż szwedzi
Якщо ви зовсім не володієте цією мовою і не розумієте жодного слова, вам доведеться опановувати все із самих азів. Найперше, що варто зробити – вивчити польську абетку. У тому ж разі, якщо ви вже ...
Уроки польської мови на Youtube для початківців ( під кожним відео доступний конспект уроку і домашнє завдання) Усе БЕЗКОШТОВНО Посилання на перший урок --> youtu.be/Pegrxo57S5A
Изучение польского языка . Учебники. radio.poland-ukraine.com.ua/%D0%B2%D0%B8...C%D0%BA%D0%BE%D1%97/
Уроки польского для начинающих. Скайп или у ученика ( Strzelce Opolskie) +48-609-610-641
\"Zostaw mnie, staruszka..Jestem pogrążony w rozpaczy..\" Здогадались, що за фільм? zaq2.pl/video/iyidi
Дорогі друзі, я хочу вивчити українську мову. Моя українська мова дуже слабка. Я не репетитор, не можу допомогти з іспитами, але з вами можу говорити польською мовою. Звичайно, я не хочу грошей. Я ...
Привет всем, ищу курсы польского языка по скайпу вечером..часов в 10..так же необходим официальный инвойс -накладная для оплаты..может кто знает куда обратиться
Уроки польского на Ютуб! youtu.be/tBK6L9GJAiM
ОНЛАЙН ЗАНЯТТЯ З ПОЛЬСЬКОЇ МОВИ ПО СКАЙПУ Звертайтеся за номером телефону +380980448138 вайбер, або в приватні повідомлення.
Привіт всім, хто може порадити хорошого репетитора або курси польської мови в Гданську. Буду дуже вдячна
Привет! Ищу друзей. Мамочек с детками . Регион Познань, Ярочин . Буду рада общению .
Пожалуйста, помогите найти песню на польском языке! Если не знаете песню - буду благодарна за то, что поможете расшифровать слова, чтобы по ним я продолжила поиски. Ссылка на файл с песней: ...
Перевод (не присяжный!) документов разной сложности и различной тематики. Польский язык - индивидуальные и групповые занятия, также по скайпу. +48 880 615 625 (вайбер)
Привіт усім!
ищу курсы польского языка в группе, в Kalisz
Ми терміново шукаємо чоловіків (18-50 років) для роботи на складі при завантаженні і розвантаженні взуття. Ми пропонуємо: Легальне працевлаштування 13,50 злотих за годину Робота в тризмінній ...
Добрий День! Хто порадить курси Польської мови в Варшаві?
КУРСЫ РЕГУЛЯРНЫЕ, ИНТЕНСИВНЫЕ И СУПЕР-ИНТЕНСИВНЫЕ, ИНДИВИДУАЛЬНЫЕ И ГРУППОВЫЕ ВЕСЬ ГОД ВСЕ УРОВНИ, ВЕСЬ ДЕНЬ. ПОЛНАЯ СФЕРА ЯЗЫКОВЫХ УСЛУГ tel. (+ 48 22) 625 26 52; www.schola.pl ; e-mail: ...
youtu.be/6ZhTFTejuyc Вот тут классно советуют как выучить польский язык
подскажите пожалуйста, есть ли в Белостоке бесплатные курсы полького языка
radio.poland-ukraine.com.ua/80s/rmf-2000/
Привіт. Мені треба підівчити польску мову. Може хто підкаже де в ченстахова є якісь курси. Потрібно здавати єкзамен на польскі мові.
ЦУКОР - CUKIER (цукєр) а по русски сахар
Пушка
Dynia [дыня] – тыква (дыня – melon [мэлён]) Dywan — ковёр, а не «диван» — kanapa Dworzec — вокзал, а не «дворец» — pałac Jutro — завтра, а не «утро» — rano Groza — ужас, кошмар, трепет, страх, а ...
ЧАЙНИК - ЧАЙНИК - СZAJNIK 100% одинаково звучит и на польском и на русском. Очень похоже звучит на украинском. И в русском и в украинском языке происходит от ЧАЙ, но внимание - в польском CZAJNIK ...
СОРОКА - SROKA
Приміщення - Помещение - Pomieszczenie
ВИДЕТЬ - WIDZIEĆ а українською - бачити
ФОНТАН - FONTANNA
Вода - Woda Кіно - Kino Метро - Metro Доба - Doba Квадрат - Kwadrat Музика - Muzyka Політика - Polityka