Цей сайт використовує файли cookie для надання послуг і відповідно до Політика Файлів Сookie
Ви можете вказати умови зберігання або доступу до файлів cookie у своєму веб-браузері.
ПІДТРИМАЙ АРМІЮ УКРАЇНИ ПОЖЕРТВУЙ

Позбавлення прав

Читали тему:
3 Записи
Gra4FFFF
(Gra4FFFF)
Новичок
Недавно був затриманий за порушенняПДД їзда пяний, забрали права і заборонили їздити по польщі на 3 роки, та штраф. При собі було тільки посвідчення водія. Всі документи вони оформлювали за тими правами, штрафи, позбавлення тих же самих прав. Сказали що ще має бути суд, але без моєї участі. Хтл що може сказати по цьому випадку, або підсказати як бути.
Поскаржитись на запис
Оцінити пост:6  
Відповідь   Цитуй
650 Постів
vigor
(vigor)
Всезнайка
Gra4FFFF пише:
Недавно був затриманий за порушенняПДД їзда пяний, забрали права і заборонили їздити по польщі на 3 роки, та штраф. При собі було тільки посвідчення водія. Всі документи вони оформлювали за тими правами, штрафи, позбавлення тих же самих прав. Сказали що ще має бути суд, але без моєї участі. Хтл що може сказати по цьому випадку, або підсказати як бути.
Суд накладе штраф, і немалкий, в основному роблять так: 5 тис зл у фонд потерпілих, штраф за їзду по п*яному залежить від проміле але десь так між 1тис а 2 тис і судові кошти. Тобто треба працювати. Коли відбудеться суд...може через місяць, може через 3, а може ще пізніше. Для вас головне отримувати листи з суду (це важливо, щоб бути в курсі справи). Коли є постанова суду треба відчекати 30 чи 31 днів (календарний місяць) і тоді постанова робиться правомочна, тобто треба виконати вимоги суда. Якщо немає усієї суми грошей пишеться у суд прохання щоб розклали на частини (рати). Максимально можуть розкласти на 12 рат, тобто раз в місяць платити. Якщо покинете цю справу і поїдете в Україну потім на кордоні будуть проблеми : або заарештують, або не впустять. Тобто ваша задача: знати що відбувається (листи), заплатити кару ну і не водити авто скільки вони вказали рік, два, три. Ваші права відправлять в Україну в ДАІ де їх отримували.
Не їздьте п*яними!!!
Поскаржитись на запис
Оцінити пост:5  
Відповідь   Цитуй
3 Записи
Gra4FFFF
(Gra4FFFF)
Новичок
Є ще таке питання. При собі закордонного паспорта не було, все оформлялося по відіївському посвідченню. Це якось може мені допомогти, чи вони вже пробили всі мої данні?
Поскаржитись на запис
Оцінити пост:3  
Відповідь   Цитуй
12 Записи
Oleksandr...
(Oleksandr...)
Бывалый
Ну да, вони й не знають хто ти, викинь права, візьми фамілію жінки, зробиш нові і бухай собі дальше...
Поскаржитись на запис
Оцінити пост:2  
Відповідь   Цитуй
650 Постів
vigor
(vigor)
Всезнайка
Gra4FFFF пише:
Є ще таке питання. При собі закордонного паспорта не було, все оформлялося по відіївському посвідченню. Це якось може мені допомогти, чи вони вже пробили всі мої данні?
але в чому допомогти? повернути права? заберете їх в ДАІ за хабар (як це робиться в Україні), в Польщі шансів немає, щоб їздити, бо знову піймать -підете сидіти. Так, ви вже в системі на тер. Польщі
Поскаржитись на запис
Відповідь   Цитуй
3 Записи
Gra4FFFF
(Gra4FFFF)
Новичок
Питання полягає в тоиу чм мають вони мої паспортні данні, бо при складанню протоколу я його при собі не иав і все оформлялося на водіївське посвідчення. Чи є такий варіант що можу і не заплатити цей штраф?
Поскаржитись на запис
Відповідь   Цитуй
650 Постів
vigor
(vigor)
Всезнайка
Gra4FFFF пише:
Питання полягає в тоиу чм мають вони мої паспортні данні, бо при складанню протоколу я його при собі не иав і все оформлялося на водіївське посвідчення. Чи є такий варіант що можу і не заплатити цей штраф?
Вам тут ніхто гарантій не дасть. Це форум. Ви ж погодились добровільно піддатися покаранню (тому суд без вашої участі). Тепер чекайте на листи...з прокуратури ( а може ви вже там були) а потім із суду. Трохи часу пройде, бо таких справ велика кількість. А те що у вас не було паспорту з собою...для них не проблема зв*язатися з прикордонниками і по їх базі знайдуть паспорт. З другої сторони дивно що ще за відсутність паспорту не вліпили штраф, бо це док який треба мати при собі.
Поскаржитись на запис
Відповідь   Цитуй
3 Записи
Griffin
(Griffin)
Новичок
А як виїхати з Польщі на своєму авто як забрали права? Не дають ніяких тимчасових прав як на Україні
Поскаржитись на запис
Оцінити пост:4  
Відповідь   Цитуй
650 Постів
vigor
(vigor)
Всезнайка
Griffin пише:
А як виїхати з Польщі на своєму авто як забрали права? Не дають ніяких тимчасових прав як на Україні
Взяти водія з правами
Поскаржитись на запис
Відповідь   Цитуй
3 Записи
Griffin
(Griffin)
Новичок
Як проходе процедура на Україні щоб забрати свої права коли їх забрали в Польщі
Поскаржитись на запис
Оцінити пост:4  
Відповідь   Цитуй